VOORGERECHTEN
Grootmoeders tomatengroentensoepje met balletjes
Uiensoep met geraspte emmentaler
Mozzarella met tomaat, olijfolie en basilicum
Noordzeecocktail met grijze garnalen
Rundcarpaccio
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Twijfelaar - duo garnaal- en kaaskroketten
Gerookte zalm
Scampi’s in knoflookboter
Prijzen variërend van 10 tot 19 euro
SALADES
Salade spek
sla, spekblokjes, appel, tomaat, komkommer, …
Ceasar salad
sla, kip, croutons, parmezaanse kaas, ...
Salade geitenkaas
sla, geitenkaas, rozijnen, peer, hazelnoten, ...
Salade kip
sla, gegrilde kip, appel, wortelen, ...
Tomate-crevettes
sla, tomaat, garnalen
Salade scampi
sla, scampi’s, witloof, roze pompelmoes, ...
Salade niçoise
sla, gerookte makreelfilet, ansjovis, tomaat, ei, olijven, …
Griekse salade
sla, tomaat, komkommer, paprika, feta, olijven, ui, ...
Prijzen voorgerecht (normale portie) variërend van 16,50 tot 19 euro
Prijzen hoofdgerecht (grote portie) variërend van 21 tot 27 euro
VLEESGERECHTEN
Filet mignon
sappige filet mignon van circa 250 gram geserveerd met de saus van uw keuze (knoflookboter, pepersaus, champignonsaus, béarnaisesaus, gorgonzolasaus, saté-pindasaus of graanmosterdsaus)
Ontbeende entrecote
gegrilde entrecote van circa 350 gram geserveerd met de saus van uw keuze
Kipfilet
Enkele of dubbele kipfilet geserveerd met de saus van uw keuze
Lamskoteletten met knoflookboter
4 dubbele lamskoteletten
Kippenbrochette met saté-pindasaus
een spies van circa 300 gram kip met paprika en ajuin
Stoofvlees op z'n Vlaams
rundscarbonade op basis van de Koninck
Lamskroon
gesneden uit één van de meest malse delen van het jonge lam (ca. 250 gram)
Mixed grill
5 verschillende soorten gegrild vlees (een stuk steak, een lamskoteletje, een ½ kipfilet, een gezouten varkenslapje en een stuk sparerib),geserveerd met 4 heerlijke sausjes. voor de grote honger!
Spareribs
traag gegaarde varkenssparerib van circa 500 gram met een smeuïg, licht gerookt afwerklaagje, geserveerd met 4 heerlijke sausjes
Rundsbrochette
een spies van circa 350 gram sappig rundvlees, geserveerd met 4 heerlijke sausjes
Brochette "De Pottekijker"
rund-, kippen- en lamsvlees samen op één spies, geserveerd met 3 heerlijke sausjes
Onze vleesgerechten worden geserveerd met een slaatje en met frietjes, een aardappel in de schil met lookboter of met rijst
Prijzen variërend van 21 tot 34 euro
VISGERECHTEN
Koolvisfilet op zuiderse wijze
koolvisfilet, tomaten, ajuin, citroen, ansjovis, kappertjes en witte wijn
Vispannetje “de pottekijker”
met zalm- en koolvisfilet, scampi's, gamba, groentjes, mosselen en grijze garnaaltjes in een roomsausje
Gegrilde zalmfilet
gegrilde zalmfilet met knoflookboter, dillesaus, mosterdsaus, béarnaisesaus of tartaarsaus
Koolvisfilet in papillot
in een roomsausje met tomaatjes, champignons en ui en rijkelijk bestrooid met grijze garnaaltjes
Scampi’s in knoflookboter
gepelde scampi’s in kokende knoflookboter met stukjes look en spaanse pepertjes
Onze visgerechten worden geserveerd met een slaatje en met frietjes, een aardappel in de schil met lookboter of met rijst
Prijzen variërend van 26 tot 30 euro
NAGERECHTEN
Chocolademousse
chocolademousse van donkere chocolade
Rijstpap
dé vlaamse klassieker met saffraan en bruine suiker
Cheesecake
zachte, romige cheesecake met frambozencoulis en geroosterde amandelschilfers
Dame blanche
vanille-ijs, chocoladesaus, slagroom
Coupe amarena
vanille-ijs, amarenakersen, kirsch, slagroom
Coupe speculaas
vanille- en speculaasijs, speculaassaus, slagroom
Coupe bresilienne
mokka-ijs, bresiliennenootjes, caramelsaus, slagroom
Ijskoffie
mokka-ijs, koffie, tia maria, slagroom
Prijzen variërend van 9 tot 10,50 euro